Myra Design

www.myra.se

Myra Design arbetar med industridesign och interaktionsdesign. Vi skapar högkvalitativa och långlivade produkter genom kreativitet, gedigen erfarenhet och i nära samarbete med våra kunder, allt från stora internationella företag till enskilda entreprenörer.
Sedan starten 1976 har Myra genomfört projekt med över 300 kunder och utvecklat produkter som förbättrar och underlättar vardagen. Användaren är alltid utgångspunkten för utvecklingen och resultatet karaktäriseras av god funktion och interaktion, ergonomi och estetik. Våra uppdrag är inom vitt skilda områden, från vardagsprodukter och yrkesredskap till medicinteknik och högteknologi.
Stina Juhlin är industridesigner och Vd för Myra Design. Hon brinner för god design som fungerar bra för användaren och jobbar med medicintekniska projekt och projekt där man behöver extra kunskap om användarnas förutsättningar.
Vårt kontor Ligger i ett av Stockholms vackraste kvarter, inte långt från Slussen och city. Välkommen till ett designkontor som inte bara är ett av Sveriges främsta utan som också har ambitionen att vara det smidigaste och trevligaste!