Shift Design

www.shiftdesign.se/

Evolving Design!

SHIFT Design & Strategy är ett litet flexibelt designkontor med säte i Göteborgs äldsta industridistrikt, Gamlestaden.

Vår angreppssätt är designstrategibaserat och fokuserar på frågorna ”Varför, Vad och Hur”.

Med stor respekt & lyhördhet skapar vi på SHIFT förutsättningarna för framgångsrika samarbeten, som ”evolverar” våra kunders DNA till konkurrenskraftiga produkter & tjänster.

 Om bredden av våra kunder och produkter ger en fingervisning på vår kapacitet…

 … så är våra fyra ”Stora design”-priser (som premierar kommersiellt framgångsrika produkter) samt ett flertal internationella utmärkelser, bevis på att vi vet vad vi gör.

  

 

Kontaktperson

Pär Bergström

Partner, huvudansvarig för design

par@shiftdesign.seMejla mig »
070-7383056

Beskrivning

Partner, Huvudansvarig för design
Pär är den gamle senioren i studion. Kanske mer på pappret än till sinnet. Utbildad på anrika Royal College of Art och Imperial College i London samt Utvecklingsingenjörslinjen i Halmstad, vilket ger en bred kunskapsbas med fokus på innovation och projektledning. Hans ständiga nyfikenhet på trender och teknik är hans stora drivkraft.

Med decennier av konstant produktutvecklingsarbete, så har Pär byggt upp en gedigen erfarenhet inom ett brett spektrum av marknader, vilket ger trygghet och han är den klippa man kan luta sig mot som namnet antyder. Ett bevis på detta är de tre Stora Designpris vinster har han styrt i land.

”Att arbeta med oss på SHIFT skall vara en rolig, intressant och givande resa. En resa som inte bara ger klirr i kassan utan ger energi och ger mersmak”
Utöver sitt kunnande inom design har Pär en gedigen teknisk förståelse för konstruktion och produktion samt materialkunskap, vilket medför ett effektivt och kreativt arbetssätt. Utanför studion så hittar du honom med stor sannolikhet med golfklubbor och boll. Golfen ger honom tid att reflektera och där finner han också ofta inspiration och idéer på hur problem ska lösas. Viktigast i livet är en bra balans i livspusslet, att få vara med familjen och vännerna, att kanske ta en sväng med den lilla båten eller bara slappa med en bok på sommarstället. Vill du diskutera ett projekt eller spela en runda golf så…